Kurti sot fillon – i vetëm – garën për kryetar të VV-së

Kurti sot fillon – i vetëm – garën për kryetar të VV-së

Avdullah Hoti udhëton për në Bruksel
​KQZ-KEDS nënshkruajnë marrëveshje për furnizim të rregullt me energji elektrike

Albin Kurti nuk do të garojë kundër askujt në garën për kryetar të Lëvizjes Vetëvendosje.

Ai vetëm duhet të bindë anëtarët e VV-së që t’i besojnë platformës së tij të cilën do të fillojë ta shpalosë sot.

Kurti do ta hapë fushatën e tij zgjedhore brenda artise në sallën e Kuqe në Pallatin e Rinisë në orën 15:00.

Rikthimi i Kurtit në kryer të Vetëvendosjes po bëhet në një moment tepër interesant, pasi Lëvizja ka pësuar çarjen e parë të madhe.

Kryetari aktual, dy nënkryetarë dhe sekretari organizativ i partisë tashmë janë të dorëhequr, bashkë edhe me disa deputetë e anëtarë të kryesisë.

COMMENTS