Kuriozitetet rreth korbit, si shpëtojnë nga ngordhja zogjtë? (Video)

Kuriozitetet rreth korbit, si shpëtojnë nga ngordhja zogjtë? (Video)

Dielli ka ‘fuqi’ speciale, si ndikon tek njeriu? (Video)
Çka ju pret nëse i prishni gjumin një pande? (Video)

Zogjtë e korbit kanë një karakteristikë që nuk gjendet tek asnjë zog tjetër.

Kur zogjtë e korbit dalin nga vezët, janë pa pupla. Me t’i parë në atë gjendje, prindërit e tyre i braktisin, pasi u duken si zogj të huaj. Zogjtë, duke mos pasur mundësi të fluturojnë, nuk kanë mundësi të ushqehen dhe mund të ngordhin nga uria.

COMMENTS