Kur vipat shqiptare dështuan keq me photoshop (Video)

E habitshme por të famshmit shqiptar akoma lënë gjurmët e photoshopit në fotografitë e tyre. Kjo ka ndodhur disa herë dhe natyrisht janë femrat ato q

E habitshme por të famshmit shqiptar akoma lënë gjurmët e photoshopit në fotografitë e tyre.
Kjo ka ndodhur disa herë dhe natyrisht janë femrat ato që tentojnë që me çdo kusht të duken perfekt dhe pa asnjë të metë.

Në një material të përgatitur nga Express Rozë shihen të përmbledhura disa nga dështimet më të mëdha kur ato tentuan të rregullojnë trupin por devijuan hapësirën përreth duke bërë të dukshëm përdorimin e photoshopit.

Duke qenë të ndjekur në rrjetet sociale ato nuk kanë kaluar pa u vënë re nga publiku dhe nga mediat duke u bërë mjaft të përfolur.

COMMENTS