Kur të godet fati i keq (Foto)

Kur të godet fati i keq (Foto)

Nëse ju duket sikur në jetën tuaj nuk keni fat, mendoni se dikush, diku ka një ditë shumë më të keqe se ti. Siç tregojnë edhe fotot e mëposhtme, fati i keq mund të godasë në çdo moment dhe në kohën e mediave sociale asgjë nuk i shpëton aparatit të kamerave.

Nëse ju duket sikur në jetën tuaj nuk keni fat, mendoni se dikush, diku ka një ditë shumë më të keqe se ti.

Siç tregojnë edhe fotot e mëposhtme, fati i keq mund të godasë në çdo moment dhe në kohën e mediave sociale asgjë nuk i shpëton aparatit të kamerave.

COMMENTS