Kur natyra të fal buzëqeshje (Foto)

Kur natyra të fal buzëqeshje (Foto)

Fotot spontane janë më të bukurat, të argëtojnë më shumë. Sidomos kur bëhet fjalë për kafshët të cilët nuk mendojnë si ne të bëjmë një foto perfe

Fotot spontane janë më të bukurat, të argëtojnë më shumë.

Sidomos kur bëhet fjalë për kafshët të cilët nuk mendojnë si ne të bëjmë një foto perfekte. Por ata e dinë më mirë se fotoja perfekte i përket spontanitetit.

Përmes këtyre fotove ju sjellim disa nga momentet më të bukura të fotografuara në kohën e duhur.

Foto që të argëtojnë,ju ftojmë të shijoni këto shkrepje. Sepse fotografia është art dhe spontaniteti i jep edhe më shumë bukuri.

COMMENTS