Kur ‘gjyshi’ çon pesha dhe turpëron djelmoshat (Video)

Prindërit që lejojnë fëmijët të jetojnë pa rregulla ‘nuk shqetësohet’ se ata janë duke dështuar në shkollë (Foto)
Fjeti në vaskë, reagimi qesharak i vogëlushit kur provojnë ta zgjojnë (Video)

Një video e lansuar në Youtube, shfaq momentin kur një ‘gjysh 84 vjeçar’ çon pesha të rënda pranë një plazhi, duke mahnitur kështu të pranishmit aty.

Por, në fakt kjo ishte një kamerë e fshehur, të cilën e realizoi ‘Smith&Forge’ dhe ‘Thrillist’.

Në garën më të famshme të testimit të fuqisë, një peshëngritës i ri u maskua si një plak dhe bëri shaka me të gjithë peshëngritësit e tjerë aty, duke i mahnitur me fuqinë e tij.

COMMENTS