Kur dikujt i bie portofoli nga xhepi: Eksperiment social që tregon reagimet e njerëzve! (Video)

Kur dikujt i bie portofoli nga xhepi: Eksperiment social që tregon reagimet e njerëzve! (Video)

Kush mund t’i shkoj deri në fund garës me speca të djegës? (Video)
Tymoste gjatë tërë kohës, vodhi biçikletën e shtrenjtë brenda 40 sekondave (Video)

Nëse dikujt që është duke ecur para jush do t’i binin paratë, si do të vepronit?

A do t’ia dorëzonit ato personit që i kishin rënë apo do ta vazhdonit ditën me ato para, duke u ndjerë pak më i pasur?

Dhe për të testuar ‘ndjeshmërinë’ e njerëzve nga ky fenomen, është realizuar një eksperiment social, në të cilën shihen momentet e reagimeve të kalimtarëve, në momentin kur dikujt i bie kuleta nga xhepi.

Se cilat kanë qenë reagimet e tyre, shihni videon më poshtë:

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/shopper-deliberately-drops-purse-street-11395430#ICID=OffSiteVideo

COMMENTS