Kur Angelina Jolie është blerësja e vetme

Po bënin përpjekje ta shisnin një arush arush të madh rreth 2.5 metra në rrugët e Los Angelesit, por askush nuk u interesua ta blinte. Babai i dy v

Po bënin përpjekje ta shisnin një arush arush të madh rreth 2.5 metra në rrugët e Los Angelesit, por askush nuk u interesua ta blinte.

Babai i dy vëllezërve Allen dhe Brandon Alexander, u caktoi djemve të tyre një detyrë. Që të fitonin pagat e tyre të para, duhej të shisnin arushin e madh.

Fatkeqsisht askush nuk u interesua në ofertën e tyre. Allen dhe Brendon u dëshpëruan dhe filluan të ndjeheshin të zhgënjyer.

Por, papritur, një veturë parkoi para tyre. Ishte e pabesueshme të shihje vetë Angelina Jolie me vajzën e saj Shiloh.

Aktorja kaloi disa minuta duke folur me vëllezërit dhe prindërit e tyre të mahnitur. Pasi e shitën 50 dollarë, djemtë e ndihmuan aktoren të fuste arushin në makinën e saj.

Angelina jo vetëm që ndihmoi vëllezërit por na kujtoi të gjithë ne se të bësh një vepër të mirë nuk ka pse të jetë e vështirë.

Kur Angelina Jolie është blerësja e vetme Foto

COMMENTS