‘Kuq e Zi’, projekti më i ri nga Ganja dhe Pro Band (Video)

‘Kuq e Zi’, projekti më i ri nga Ganja dhe Pro Band (Video)

E pabesueshme: Dani e xhiroi klipin për vetëm 15 minuta (Video)
Çun Lajçi: Isë Mustafa kjofsh marrue! (Video)

Më në fund u publikua por arsyeja pse i është ndërruar titulli këngës në moment të fundit, mbetet e pa zbuluar.

Dijmë se titulli origjinal i kësaj kënge ka qenë ‘Amaneti’ ndërsa sot erdhi me titull ‘Kuq e Zi’.

Megjithatë, Ganja dhe Pro Band tashmë e kanë dëshmuar veten si bashkëpuntorë korrekt dhe stabil.

COMMENTS