Kulmi i teknologjisë iPhone 8! Ja çka mund të ndryshojë…

Ashtu si çdot vit, kompania 'Apple' pritet të nxjerrë këtë vit versionin e ri të iPhone, 'iPhone 8'. 'The Sun' ka publikuar disa versione të ndrysh

Ashtu si çdot vit, kompania ‘Apple’ pritet të nxjerrë këtë vit versionin e ri të iPhone, ‘iPhone 8’.

‘The Sun’ ka publikuar disa versione të ndryshme konceptuale se si mund të duket telefoni i ri i ‘Apple’.

Një gjë është e sigurt, që në 10 vjetorin smartphone-ve të ‘Apple’, telefoni i ri do të jetë ndryshe nga modelet e saj paraardhëse.

Celulari do të mbushet edhe me wireless. AirPods të Apple nuk janë lëvizja e parë e kompanisë për të ‘shpëtuar’ nga kabllot.

Burime të ndryshme, duke përfshirë Bloomberg, raportojnë se Apple është duke e testuar teknologjinë e mbushjes me wireless dhe se kjo teknologji do të paraqitet në iPhone-in e ardhshëm.

Madje, ‘iPhone 8’ do të mund të mbushet nga një distancë e largët – edhe nga dhoma në dhomë. Lamtumirë butoni ‘Home’ Në mënyrë që të rritet madhësia e pajisjes, Apple raportohet se do ta largojë plotësisht butonin Home.

Duke e hequr këtë buton Apple do të jetë në gjendje që të fitojë një hapësirë më të madhe të ekranit, i cili do të shtrihet nga skaji në skaj. Mund të ketë teknologjinë e skanimit të fytyrës Prezantimi i Touch ID në iPhone 5s solli një nivel krejtësisht të ri në sigurinë e celularëve, por Apple planifikon që biometrikën ta integrojë edhe më mirë.

Një raport nga një prodhues çipesh nga Kina sugjeron se iPhone do të përmbajë teknologjinë e skanimit të syrit. Kjo do të thotë se përdoruesit do të jenë në gjendje ta hapin celularin vetëm duke e parë kamerën në ekran.

Ekrani do të jetë i lakuar ‘iPhone8’ pritet të ketë një ndryshim të madh në dizajn. Ndryshimi më i madh është se ekrani do të jetë i lakuar në skaje, ngjashëm me Galaxy S7 Edge.

Po ashtu për herë të parë iPhone do të dal me produktin e saj me ngjyrë komplet të bardhë.

COMMENTS