Kulla gjigante nga xhami e Amazon (Video)

Amazon hapi kullën 160 metra të lartë, të quajtur “Dita 1”, në nëntor të 2016-ës. Qiell-gërvishtësja ndodhet në zemër të qytetit Seattlle dhe shërben si baza e re e operacioneve të kompanisë.

Amazon hapi kullën 160 metra të lartë, të quajtur “Dita 1”, në nëntor të 2016-ës.

Qiell-gërvishtësja ndodhet në zemër të qytetit Seattlle dhe shërben si baza e re e operacioneve të kompanisë.

COMMENTS