Kuka krenar për të arriturat e Kelmendit në ditëlindjen e 27 (Foto)

Kuka krenar për të arriturat e Kelmendit në ditëlindjen e 27 (Foto)

Kampionia Olimpike, Majlinda Kelmendi, sot feston ditëlindjen e saj të 27. Trajneri i përfaqësueses së Kosovës në xhudo, Driton Kuka përmes një postimi në Facebook ka uruar Majlinda Kelmendin, nxënësen e tij në këtë ditë, duke u ndier krenar me të dhe sukseset e saj.

Kampionia Olimpike, Majlinda Kelmendi, sot feston ditëlindjen e saj të 27.

Trajneri i përfaqësueses së Kosovës në xhudo, Driton Kuka përmes një postimi në Facebook ka uruar Majlinda Kelmendin, nxënësen e tij në këtë ditë, duke u ndier krenar me të dhe sukseset e saj.

COMMENTS