Kujdes! Mos e përdorni telefonin kur hyni në ashensor (Video)

Video virale e një personi që përdor ashensorin është postuar në Imgur, dhe do ju bëjë që të përdorni shkallët në vend të tij. Video e tmerrshme tregon personin i cili po priste të hipte në ashensor, por gjithçka shkoi keq. Shikojeni videon për të kuptuar më tepër:

Video virale e një personi që përdor ashensorin është postuar në Imgur, dhe do ju bëjë që të përdorni shkallët në vend të tij.

Video e tmerrshme tregon personin i cili po priste të hipte në ashensor, por gjithçka shkoi keq.

Shikojeni videon për të kuptuar më tepër:

COMMENTS