Ku janë njerëzit? Kryeqyteti i Koresë së Veriut i zbrazur (Video)

Ku janë njerëzit? Kryeqyteti i Koresë së Veriut i zbrazur (Video)

Pamje të rralla ajrore të kryeqytetit të Koresë së Veriut, Pyongyang, kanë zbuluar se përderisa qyteti është i mbushur me rrokaqiej, ai duket se është

Pamje të rralla ajrore të kryeqytetit të Koresë së Veriut, Pyongyang, kanë zbuluar se përderisa qyteti është i mbushur me rrokaqiej, ai duket se është i zbrazur nga njerëzit.

Pamjet u kapën nga ‘Singaporean Aram Pan’, përderisa fluturoi në një Piper Matrix PA-46 duke u sjellë përreth kryeqytetit.

Pan është pjesë e DPRK360, një projekt që ka për qëllim të shfaq Korenë e Veriut përmes imazheve dhe videove.

Ai mori leje nga qeveria e vendit për të incizuar. Pamjet shfaqin ndërtesat e larta dhe autostradat moderne, por ajo çfarë mungon në këtë qytet janë njerëzit.

Duket se qyteti ka mbetur i zbrazur nga njerëzit. Shikojeni videon më poshtë:

COMMENTS