Kryhet me sukses testi i parë 5G nga një pajisje mobile (Video)

Kryhet me sukses testi i parë 5G nga një pajisje mobile (Video)

Erdogan: Vetura e parë turke në vitin 2021, blerësi i parë do të jem unë
Ja çfarë sëmundje i shkakton bebës duhani gjatë shtatzanisë (Video)

Testimi u krye me një model X50 5G i prezantuar një vit më parë dhe u demonstrua mbi frekuencat 28Ghz.

Marshimi i Qualcomm drejt 5G-së shënoi një hap të rëndësishëm ditën e sotme kur kompania tha se kishte kryer testimin e parë të një rrjeti 5G në një pajisje mobile.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS