Kroketa me patate (Video)

Kroketa me patate (Video)

Çimburi, specialitet kulmor: kafjall i shijshëm nga mishi i qengjit dhe vezët!
Kroketa me patate

Jepuni patateve të reja një dimension të ri me këtë recetë interesante!

COMMENTS