Kritikohet fotografia e fëmijës me thonj shumë të gjatë (Foto)

Kritikohet fotografia e fëmijës me thonj shumë të gjatë (Foto)

Shfrytëzuesi i rrjetit social Instagram, ka shqetësuar ndjekësit e tij, me imazhin e fëmijës që ka thonj shumë të gjatë, ndërsa duket se i ka edhe

Shfrytëzuesi i rrjetit social Instagram, ka shqetësuar ndjekësit e tij, me imazhin e fëmijës që ka thonj shumë të gjatë, ndërsa duket se i ka edhe të lyera.

Prindërit e vogëlushit janë kritikuar ashpër, pasi me ai mund të gërvisht rëndë lëkurën e ndjeshme, apo edhe të nxjerrë syrin.

‘Ju pëlqen, apo jo?’, ka qenë shënimi që e shoqëron imazhin, i cili ka bërë xhiro, por nuk ka marrë pëlqime.

‘Aspak e këndshme. Është e pështirë dhe paraqet rrezik’, ka qenë një nga komentet e shumtë.

Me këtë rast, është kërkuar që të bëhet më shumë për higjienën e fëmijëve, përfshirë edhe prerjen e thonjve.

COMMENTS