Krijimet nga letra, botë krejtësisht unike (Foto)

Krijimet nga letra, botë krejtësisht unike (Foto)

Dizajneri australian Benja Harney e definon veten e tij si inxhinier i letrës dhe lehtë mund ta kuptojmë arsyen sapo të shohim kompleksitetin e dizajn

Dizajneri australian Benja Harney e definon veten e tij si inxhinier i letrës dhe lehtë mund ta kuptojmë arsyen sapo të shohim kompleksitetin e dizajnit në letrat e tij.

Natalia Batista, e cila ka postuar fotot e tij në rrjetet sociale, thotë: ‘Ai bën botëra të komplikuara nga letra, skena të vogla, instalacione të mëdha.’

Krijimet e tij origjinale me shumëllojshmëri ngjyrash, janë të ekspozuara në markete, në galeri arti.

Studio e tij e quajtur Paperform duket se posedon kreativitet të pafundmë, përcillni më poshtë.

COMMENTS