Krejt Zvicra në një vend të vetëm (Video)

Krejt Zvicra në një vend të vetëm (Video)

Katastrofat e vitit 2016 (Video)
Venediku mund të zhduket brenda 100 vitesh (Video)

Swissminiatur ndodhet në pjesën italisht-folëse të Zvicrës, dhe është një prej vendeve më të preferuara dhe më të famshme për t’u vizituar në këtë vend.

COMMENTS