KQZ: Janë 40 mijë komisionerë që kanë nisur të trajtohen për procesin zgjedhor

Fëmijët me nevoja të veçanta pa përkrahje nga shteti
Ushtari i UÇK’së mori plumb në kokë nga snajperi serb, sot i refuzohet pensioni (Foto)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka dalë në një konferencë për mediet. KQZ nënvizon se është duke bërë të gjitha përgatitjet e mundshme që këto zgjedhje të jenë të drejta dhe të lira.

Sipas institucionit në fjalë, janë 40 mijë komisionerë që kanë nisur tashmë të trajtohen në lidhje me procesin zgjedhor.

“Ne kemi nisur të trajtojmë 40 mijë persona, komisionerë, të cilët kanë për të vëzhguar procesin zgjedhor. Ne do të përpiqemi për verifikime të sakta dhe që të ketë zgjedhje të lira e të ndershme”, thuhet në njoftimin e KQZ.

COMMENTS