KQZ-ja certifikon rezultatet e rrethit të dytë të zgjedhjeve

KQZ-ja certifikon rezultatet e rrethit të dytë të zgjedhjeve

Kadaj–Bujupi: Ne po e bllokojmë Kadri Veselin, PAN-i për të po e bllokon Kosovën
Kosova përfiton 70 milionë euro nga IPA, priten investime në drejtësi dhe fusha tjera

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot certifikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të raundit të dyte për kryetarë të 12 komunave: Gjakovë, Gjilan, Dragash, Kaçanik, Kamenicë, Mitrovicë e Jugut, Obiliq, Podujevë, Shtime, Suharekë, Vushtrri dhe Malishevë.

Po ashtu, KQZ-ja certifikoi rezultatin përfundimtar të rivotimit për kryetar të Komunës se Parteshit.

KQZ-ja shpalli rezultatin përfundimtar edhe të zgjedhjeve për kryetar të komunës së Kllokotit.

COMMENTS