Kostumi fluturues ‘Iron Man’ (Video)

Kostumi fluturues ‘Iron Man’ (Video)

Ja çmimi i telefonit më të sigurtë në botë (Foto)
Qyteti i parë lundrues në botë, një hap më pranë realitetit (Video)

Një britanik ka dizajnuar dhe krijuar kostumin fluturues të filmit ‘Iron Man’ – i cili funksionon mjaft mirë.

Dizajnuar nga kompania teknologjike ‘Gravity’, ndërmarrësi Richard Browning ka shpikur kostumin fluturues i cili mund të revolucionalizojë fluturimet njerëzore.

COMMENTS