Koronado është plakur, nuk do ta njihni më

Koronado është plakur, nuk do ta njihni më

Luis Felipe Tovar quhet aktori i cili personifikonte Koronadon tek seriali ‘Për ty’. Ai kishte një rol negativ dhe që persekutonte aktorët në rolet kryesore kryesisht kryepersonazhin Maria Aldana. Por si duket ai tani pas sa vitesh? Aktori meksikan tani është 56 vjeçar dhe ka dy fëmijë.

Luis Felipe Tovar quhet aktori i cili personifikonte Koronadon tek seriali ‘Për ty’.

Ai kishte një rol negativ dhe që persekutonte aktorët në rolet kryesore kryesisht kryepersonazhin Maria Aldana.

Por si duket ai tani pas sa vitesh?

Aktori meksikan tani është 56 vjeçar dhe ka dy fëmijë.

COMMENTS