Kopjet e Donald Trump (Video)

Kopjet e Donald Trump (Video)

Kuvajti heq nga kinematë filmin ‘E bukura dhe bisha’ (Video)
Delfinët e njohin veten, por a e dini ç’bëjnë ata para pasqyrës?

Të gjithë kanë vënë paruken e verdhë në kokë, e kanë lyer fytyrën me krem pudër në ngjyrë të portokalltë, si ai që Donald Trumpit i pëlqen shumë.

Imitues të presidentit amerikan u mblodhën në klubin “Laugh Factory” të Los Angelesit për të konkurruar me njëri-tjetrin se kush do të vihej më mirë në rolin e shefit të Shtëpisë së Bardhë.

COMMENTS