Konsumoni sa më shumë kivi (Video)

Konsumoni sa më shumë kivi (Video)

Media italiane: Shqipëria, destinacioni i 2017-ës! (Video)
Nëse veshkat tuaja janë në rrezik, trupi do t’ju japë këto shenja, mos i injoroni (Video)

Kivi është njëri nga frutat më të shijshme që ju sjell mjaft përfitime shëndetësore, pasi është i pasur me vitaminë C dhe E, e gjithashtu dhe hekur me veti kundër anemisë e që është mjaft i shëndetshëm për shëndetin e syve.

Kivi mund të konsumohet i kombinuar bashkë me karota dhe boronicë, por si ndikon tek sytë?

COMMENTS