Konsumoni çokollatë të zezë (Video)

Konsumoni çokollatë të zezë (Video)

Mahabat Maqbara, bashkëdyzim i arkitekturës islame hinduse dhe asaj gotike (Video)
Mos bëni dush në mëngjes, këto janë arsyet (Video)

Pas shumë vitesh kërkimi, shkencëtarët nga Universiteti i Aberdinit në Skoci dolën në përfundimin se mund të shijojmë çokollatë çdo ditë. Ky zakon, argumentojnë ata, jo vetëm që nuk është i dëmshëm për shëndetin tonë, por në fakt ka përfitime shumë të rëndësishme! Sipas të dhënave të publikuara nga shkencëtarët në revistën Heart, konsumi prej rreth 100 gr çokollatë çdo ditë, ul rrezikun e infarkteve në zemër.

COMMENTS