Konjufca: Nuk e pranojmë kushtin e Kadri Veselit

Glauk Konjufca duke folur në seancë ka thënë se nuk VV nuk e pranon kushtëzimin e Kadri Veselit me largim nga kandidature tij me kusht që Haradinaj të bëhet kryeministër i Kosovës. ‘Ne nuk e pranojmë kushtëzimin, ne mund ta zgjidhim kryetarin dhe kryeministrin’, ka thënë Konjufca.

Glauk Konjufca duke folur në seancë ka thënë se nuk VV nuk e pranon kushtëzimin e Kadri Veselit me largim nga kandidature tij me kusht që Haradinaj të bëhet kryeministër i Kosovës.

‘Ne nuk e pranojmë kushtëzimin, ne mund ta zgjidhim kryetarin dhe kryeministrin’, ka thënë Konjufca.

COMMENTS