Komuna e Prishtinës ndalon përdorimin e mjeteve piroteknike (Dokument)

Me urdhëresë të Kryetarit të Komunës, Shpend Ahmeti, Komuna e Prishtinës ka marrë vendim që të ndalojë përdorimin e produkteve piroteknike në vendet e

Me urdhëresë të Kryetarit të Komunës, Shpend Ahmeti, Komuna e Prishtinës ka marrë vendim që të ndalojë përdorimin e produkteve piroteknike në vendet e hapura publike, përkastësisht në tregje, rrugë dhe sheshe.

Kjo ndalesë vlen nga data 30 dhjetor 2016, deri më 3 janar 2017, raporton zico.tv

Personat që nuk e përfillin urdhëresën do të gjobiten me një shumë prej 100 eurosh.

COMMENTS