Komisioni Evropian nuk komenton shpalljen e pavarësisë së Katalonjës

Komisioni Evropian nuk komenton shpalljen e pavarësisë së Katalonjës

VV kritikon Thaçin për zvarritjen e emërimit të anëtarëve të KQZ-së
KDI: Votuesit e rinj nuk i besojnë qeverisë dhe partive politike

Komisioni Evropian ka bërë të ditur se nuk ka komente të reja, pasi që rajoni i Katalonjës deklaroi pavarësinë nga Spanja.

‘Ne nuk kemi asgjë për të shtuar nga ajo që kemi thënë më herët’, tha zëdhënësja e KE-së, Mina Andreeva.

Ajo iu është referuar raportimeve të mëhershme të presidentit të KE-së, Jean-Claude Juncker, i cili ka përsëritur se debati mbi pavarësinë e Katalonjës është çështje e brendshme e Spanjës.

COMMENTS