Kombinimet e rastësishme me objekte (Foto)

Kombinimet e rastësishme me objekte (Foto)

Iu kërkua të mos e prekte xhamin e akuariumit, si ndëshkim iu lëshua skena e sulmit të ‘peshkaqenit’ (Video)
Iluzionet optike që ju bëjnë konfuz (Foto)

Ushtritë përdorin qëllimisht kamuflazhin për tu fshehur nga forcat armike, por këto kafshë dhe njerëz janë kamufluar aksidentalisht me objekte të tjera, për koincidencë.

Në disa foto shfaqen krijesa dinake që kombinohen mjaft mirë me çka i rrethon, apo dhe njerëz që janë veshur identik se vendi ku ndodhen.

Këto janë rastet më të habitshme të kamuflazhit aksidental. A i gjeni dot njerëzit apo kafshët e fshehura në foto?

COMMENTS