Kokoshkat sjellin dobi shëndetësore (Video)

Kokoshkat sjellin dobi shëndetësore (Video)

Asnjëherë nuk duhet ta pastroni fytyrën kur bëni dush
Hiti i Adelina Ismailit dhe Tingulli 3 që kurrë s’u bë me klip! (Video)

Sa janë kokoshka kokoshkat të shëndetshme varet nga mënyra që i përgatisni.

Në formën më të zakonshme, do të thotë kur përgatitja bëhet vetëm me nxemje – kokoshkat janë ushqim me kalori të pakta, të pasura me antioksidantë. Një enë e mbushur me kokoshka të tilla ka vetëm 93 kalori, një gram yndyrë dhe katër gram fibra.

Për më tepër ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS