‘Koka’ zbulon sa paguhet në muaj (Video)

‘Koka’ zbulon sa paguhet në muaj (Video)

Britney Spears tronditet pasi një person ndërpreu koncertin e saj duke hyrë në skenë (Video)
Fansaj 21 vjeçare akuzon reperin Usher se i ka ngjitur SST (Foto)

Këngëtari dhe aktori Fatos Kryeziu përballë pyetjeve të nxehta. Emisioni n’ZOOM ka pasur të ftuar atë.

‘Koka’ u përgjigj në disa pyetje vetëm me Po dhe Jo.

A paguhet ai më shumë se 1 mijë euro në muaj?

Përgjigjen e kuptoni në linkun e mëposhtëm.

COMMENTS