Koha kur Arilenën nuk e njihte askush (Video)

Këngëtarja nga Shkodra Arilena Ara ishte pjesëmarrëse në garën ‘X Factor Albania 2’. Ajo mori pjesë aty dhe pati arritur të rrëmbej çmimin e parë,

Këngëtarja nga Shkodra Arilena Ara ishte pjesëmarrëse në garën ‘X Factor Albania 2’.

Ajo mori pjesë aty dhe pati arritur të rrëmbej çmimin e parë, transmeton arbresh.info.

Arilena kishte interpretuar një këngë dhe kishte arritur të marr zemrat e jurisë dhe të publikut.

Por, po ta shikoni me vëmendje e vëreni se ajo dallon shumë nga Arilena e tanishme?!

Për më shumë gjykoni vet.

COMMENTS