Koha kur Adelina Berisha dhe Ermal Fejzullahu ‘peshonin’ pak! (Video)

Koha kur Adelina Berisha dhe Ermal Fejzullahu ‘peshonin’ pak! (Video)

Moment befasie për Bleron (Video)
Action Bronson publikon ‘Durag vs Headband’ (Video)

Këngëtarët Adelina Berisha dhe Ermal Fejzullahu, e kanë filluar karrierën e tyre që në vegjëli.

Fillimisht ata u paraqitën në shumë festivale për fëmijë, gjersa më vonë karriera e tyre mori tjetër drejtim, duke u bërë këngëtarë të famshëm.

Pamja e mëposhtme i shfaq këngëtarët në fjalë gjatë spektaklit ‘Zhurma Show Awards’ duke ndarë çmimin në kategorinë ‘Junior’, ndërsa dukja e tyre ishte komplet ndryshe nga sot.

COMMENTS