Koha e transformimeve, as Rozana Radi nuk njihet më (Foto)

Koha e transformimeve, as Rozana Radi nuk njihet më (Foto)

Këtë periudhë ndryshimi stinësh dhe vajzate e ekranit kanë filluar të ndryshojnë pamje. Në mesin e tyre është dhe këngëtarja Rozana Radi. Ajo ka b

Këtë periudhë ndryshimi stinësh dhe vajzate e ekranit kanë filluar të ndryshojnë pamje.

Në mesin e tyre është dhe këngëtarja Rozana Radi. Ajo ka bërë prerjen më të shkurtër të flokëve që kemi parë.

Duhet thënë se tendenca e kohëve të fundit është kthyer ndër të pëlqyerat e femrave.

Rozana duket mjaft moderne dhe mbi të gjitha shumë sexy me këtë model të ri flokësh.

COMMENTS