Kodi i ‘Darkës së Fundit’ të Davinçit, fundi i botës më 4006

Kodi i ‘Darkës së Fundit’ të Davinçit, fundi i botës më 4006

Studiuesja italiane, Sabrina Sforza Galitzia, bëri një interpretim të pazakontë rreth 'Darkës së Fundit' të Leonardo da Vinçit. Ajo është e sigu

Studiuesja italiane, Sabrina Sforza Galitzia, bëri një interpretim të pazakontë rreth ‘Darkës së Fundit’ të Leonardo da Vinçit.

Ajo është e sigurt se në pikturën e tij, artisti ka fshehur një kod që parashikon fundit të botës.

Ajo e ka zbërthyer këtë kod të Da Vinçit dhe sipas saj, në këtë pikturë thuhet se fundi do të vijë më 21 mars 4006. Për të arritur në këtë përfundim, studiuesja deshifroi kodin matematikor dhe astrologjik të pikturës.

Ky nuk është mister i vetëm i ‘Darkës së Fundit’ të Da Vinçit.

Duart e Krishtit dhe apostujt, së bashku me fetat e bukës në tryezë, formojnë diçka që mund të lexohet si një notim muzikor. Pas testimit, këto nota muzikore tingëllojnë si një melodi e shkurtër.

COMMENTS