Koci: Mos e dëmtoni Ramushin me spekulime!

Avokati i Ramush Haradinajt, Arianit Koci ka bërë thirrje që mos të bëhen spekulime ndaj klientit të tij. Sipas Kocit, spekulimet që e lidhin procesi

Avokati i Ramush Haradinajt, Arianit Koci ka bërë thirrje që mos të bëhen spekulime ndaj klientit të tij.
Sipas Kocit, spekulimet që e lidhin procesin gjyqësor të Haradinajt me Gjykatën Speciale, e dëmtojnë Ramushin dhe Kosovën.

‘Spekulimet për z. Haradinaj dhe të tjerët, se mund të procedohen penalisht në Gjykatën Speciale (Dhomat e Specializuara), e dëmtojnë jo vetëm Ramushin, por edhe Kosovën në përgjithësi.

Tribunali i Hagës e ka liruar nga çfarëdo përgjegjësi penale z. Haradinaj, për tërë periudhen e luftës’ shkruan Koci në Facebook.

COMMENTS