Klouni ‘terrorizon’ banorët e Australisë (Video)

Tanimë jo vetëm nëpër shkollat e Amerikës. Klounët e frikshëm kanë nisur të terrorizojnë banorët nëpër Australi. Figurat e frikshme të klounëve jan

Tanimë jo vetëm nëpër shkollat e Amerikës. Klounët e frikshëm kanë nisur të terrorizojnë banorët nëpër Australi.

Figurat e frikshme të klounëve janë parë nëpër parqe lojërash. Këtë javë kamerat kanë kapur në Sydney raste të tillë dhe policia është detyruar të ndjek çështjen dhe të qetësojë banorët për këto karaktere.

Kjo sigurisht që është në kuadrin e një shakaje pa krip, megjithatë autoritetet e policisë janë të shqetësuar për sigurinë e qytetarëve.

COMMENTS