Kjo paisje i duhet veturës tuaj – Sidomos dimrit! (Video)

Ngecjet e veturës në borë e baltë, tani më mund të mbesin vetëm në kujtesën e njerëzve. 'Trac-Grabber' është pajisja më e re revolucionare në botë

Ngecjet e veturës në borë e baltë, tani më mund të mbesin vetëm në kujtesën e njerëzve.

‘Trac-Grabber’ është pajisja më e re revolucionare në botën e automobilizmit, raporton zico.tv

Kjo pajisje është si një lloj rripi dhe montohet në gomat e veturës, e cila ndihmon që të kaloni pengesat edhe në kushte të vështira si borë, baltë apo rërë.

Trac-Grabber mund ta merrni kudo me veti dhe montohet shumë shpejtë dhe me lehtësi në gomat e veturës, në ato momente kur vetura juaj ka ngecur në terrene të vështira.

COMMENTS