Kjo është vetura më e shëmtuar në botë (Video)

Kjo është vetura më e shëmtuar në botë (Video)

Halime Akcan nga Turqia, 87 vjeçarja që lëshohet me parashutë (Video)
10 persona të përçmuar, që pastaj u bënë dikushi (Video)

Mu sikurse gjatë përzgjedhjes të veturës më të mirë në botë – kur është detyrë tejet e vështirë të zgjedhësh një model fitues – ashtu ndodh edhe gjatë përzgjedhjes të veturës më të keqe në botë.

Megjithatë, mjafton të shihni veturën Hoffmann nga viti 1951 dhe përzgjedhja thjeshtësohet deri në maksimum.

Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme:

COMMENTS