Kjo është vaktia e Ramazanit për Kosovën (Foto)

Kjo është vaktia e Ramazanit për Kosovën (Foto)

Gjuriq: Një pjesë e Listës Serbe nuk e ka mbështetjen e Beogradit zyrtar
Gjykata e Apelit e refuzon kërkesën e Trumpit për rivendosjen e ndalesës ndaj myslimanëve

Nga muaji i shenjtë i Ramazanit na ndajnë vetëm edhe tre ditë. Të gjithë besimtarët e fesë islame do të agjërojnë për 30 ditë rresht.

Sipas kalendarit mysliman, muaji i Ramazanit fillon më 27 maj dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 25 qershor.

Sipas fesë islame, agjërimi në Islam nënkupton abstenimin apo “me u përmbajte nga një veprim”.

Më poshtë e gjeni vaktinë e Ramazanit për Kosovën.

COMMENTS