Kjo është vajza e Astrit Deharit (Foto)

Kjo është vajza e Astrit Deharit (Foto)

Policia maqedonase ka arrestuar katër persona në Shkup dhe në Tetovë (Video)
Isa Mustafa: Nuk mund t’i marrim 8200 hektarë pa pëlqimin e pronarëve dhe shtetit të Malit të Zi

Disa ditë pas ardhjes në jetë, është bërë publike fotografia e parë e vajzës së aktivistit të Vetëvendosjes, Astrit Dehari.

Sekretari Organizativ i VV-së, Dardan Molliqaj ka publikuar fotografinë e parë të vajzës së tashmë të ndjerit Astrit Dehari, bashkë më nënën dhe gjyshërit e saj.

Në mbishkrimin e kësaj fotografie, Molliqaj ka shkruar se nuk do të ketë gëzim e as pikëllim në të cilin nuk do të kujtohet aktivisti Dehari.

Ndryshe, Astrit Dehari ka vdekur në nëntor të vitit të kaluar në Qendrën e Paraburgimit në Prizren. /A.i/

COMMENTS