Kjo është pija që vret edhe qelizat më të vogla kancerogjene

Natyra mund të jetë mjeku më i mirë për shumë probleme shëndetësore. E tëra që duhet ne të bëjmë është që t’i përdorim ato sa herë na ipet mundësia.

Natyra mund të jetë mjeku më i mirë për shumë probleme shëndetësore. E tëra që duhet ne të bëjmë është që t’i përdorim ato sa herë na ipet mundësia.

Shëndeti jonë preket nga ajo që ne e konsumojmë, prandaj është shumë e rëndësishme që të dallohet mënyra e të të ushqyerit.

Ushqime toksike prishin ekuilibrin e trupit, dhe kështu të rrisin rrezikun e kancerit, e cila rezulton në sëmundje të ndryshme, prandaj për të parandaluar një gjë të tillë është me rëndësi që të konsumoni gjërat e duhura.

Për parandalimin e shumë sëmundjeve dieta juaj duhet të jetë e plotësuar me fruta, perimë dhe drithëra.

Mbi trajtimin e shëndetit, arbresh.info ju sjell recetën e një lëngu që parandalon sëmundjet kancerogjene.

Përbërësit:

Spinaq ( sipas dëshirës)
3 gjethe lakër jeshile
1 limon
1 gjysmë gotë ujë

Të gjithë përbërësit i përzieni në mikser dhe pijen e konsumoni çdo mëngjes në stomakun bosh./A.i/

COMMENTS