Kjo është lista për deputetë e AAK-së (Foto)

Mediat serbe nisin fushatë kundër Veselit: Njeriu kryesor i UÇK-së që u ngrit duke luftuar serbët
Parashikimet e CIA-s: Kosova, vendi i vetëm që do të ketë rritje të popullsisë në Ballkan deri në 2050

Organet më të larta të AAK-së, kanë aprovuar edhe listën përfundimtare të kandidatëve të AAK-së, për deputetë të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Ndryshe, AAK ka vendosur marrëveshje koalicioni parazgjedhor me PDK-në dhe Nismën, ndërkaq si kryeministër i tri subjekteve politike kandidon Ramush Haradinaj.

COMMENTS