Kjo është këngëtarja që falë 5 vakte dhe del komplet e zhveshur! (Foto)

Njihet si njëra ndër këngëtaret e cila ka një histori interesante qysh në fëmijëri. Është fjala për bukuroshen nga Peja, Shkëndije Mujaj e cila ju

Njihet si njëra ndër këngëtaret e cila ka një histori interesante qysh në fëmijëri.

Është fjala për bukuroshen nga Peja, Shkëndije Mujaj e cila ju çmend me format trupore bombastike, e që nuk përton t’i vë në pah. Ajo është aktive edhe në rrjetet sociale, ku publikon imazhe të llojllojshme por këto më të pëlqyerat padyshim që janë më të ‘nxehtat’.

Shkëndija, më shumë se për karrierën e saj është komentuar për linjat trupore e cila i ekspozon tejet mase para 600 mijë ndjekësve që ka.

Por, një gjë e cila na duket tejet interesant është se gjatë një interviste, Mujaj ka thënë se i falë 5 vakte, kjo shumë e çuditshme pasiçë me fe është e ndaluar zhveshja, e në të gjitha imazhet ajo del pothuajse e zhveshur.

COMMENTS