Kjo është gruaja që synon të jetë më trashalluqja në botë (Video)

Kur të gjithë duan të dobësohen dhe të jenë në superformë fizike, kjo grua zgjedh të kundërtën. Aktualisht ajo peshon më shumë se 300 kilogramë, ndë

Kur të gjithë duan të dobësohen dhe të jenë në superformë fizike, kjo grua zgjedh të kundërtën.
Aktualisht ajo peshon më shumë se 300 kilogramë, ndërkohë që synimi i saj është të jetë më shumë se 40o kilogramë. I dashuri i saj është ai që e mbështet fuqishëm të dashurën e tij dhe beson se ajo do t’ia dalë.

COMMENTS