Kjo është familja e “Drenicakut” të “O sa mirë” (Foto)

Tortë e ‘mbuluar’ me ar për ditëlindjen e Shyhretes (Foto)
‘Rathore’ në jetën reale thyen zemrat e shumë vajzave

Njëri ndër aktorët më të pëlqyer në serialin “O sa mirë”, Jeton Zogjani ose më mirë i njohur si Hakiu nga Drenica duket se gëzon një jetë të mirë familjare.

Zogjani i cili në realitet jeton në Fushë Kosovë është i martuar, dhe është baba i dy fëmijëve.

Para serialit “O sa mirë”, Zogjani poashtu kishte qenë pjesë edhe e “SpitalX”

DRENICAKU 2

COMMENTS