Kjo është energjia e vërtetë e Ledrit (VIDEO)

Kjo është energjia e vërtetë e Ledrit (VIDEO)

Reperi Ledri është shumë i pëlqyer nga femrat. Ai teksa mbajti koncert verës në Prishtinë elektrizoi publikun, shkruan arbresh.info. Këngëtari arriti të bëj për vete tërë audiencën. n’ZOOM ju sjell një kronikë me atmosferën që e bëri Ledri dhe Buta. Kjo është energjia e vërtetë e Ledrit.

Reperi Ledri është shumë i pëlqyer nga femrat.

Ai teksa mbajti koncert verës në Prishtinë elektrizoi publikun, shkruan arbresh.info.

Këngëtari arriti të bëj për vete tërë audiencën.

n’ZOOM ju sjell një kronikë me atmosferën që e bëri Ledri dhe Buta.

Kjo është energjia e vërtetë e Ledrit.

COMMENTS