Kjo është e fejuara bukuroshe e Llukmanit të ‘O sa mirë’ (Foto)

Ernest Zymberi i njohur si “Llukaman Avdili” në serialin “O Sa Mirë”, ka prezantuar familjen e tij, prindërit dhe të fejuarën e tij, Albulenën. Albulena Rexhepi është një vajzë bukuroshe dhe e lumtur në krahë të fejuarit të saj të famshëm.

Ernest Zymberi i njohur si “Llukaman Avdili” në serialin “O Sa Mirë”, ka prezantuar familjen e tij, prindërit dhe të fejuarën e tij, Albulenën.

Albulena Rexhepi është një vajzë bukuroshe dhe e lumtur në krahë të fejuarit të saj të famshëm.

COMMENTS