Kjo është Adelina Ismaili larg skenës dhe pa grim (Foto)

Kurioziteti për t'i parë yjet jashtë skenës në ditët e tyre të zakonshme është shumë i madh. Ndër vite ka ekzistuar kureshtje e madhe për ta parë y

Kurioziteti për t’i parë yjet jashtë skenës në ditët e tyre të zakonshme është shumë i madh.

Ndër vite ka ekzistuar kureshtje e madhe për ta parë yllin e estradës, Adelin Ismailin, se si duket pa grim profesional, pa veshje ekstravagante, largë dritave të projektorëve.

Normal që edhe Adelina është si gjithë njerëzit e tjerë kur është larg skenës. Bile, thuhet se është e thjesht dhe tejet minimale në stil.

Kjo fotografi e artistes tregon më së miri për të.

Kjo është Adelina Ismaili larg skenës dhe pa grim (Foto) Ballina (2)

COMMENTS